Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2019 3:51
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Zac Efron je chladnokrevný sériový vrah Ted Bundy. V prvním traileru poznává své krvavé choutky a první oběti

Zac Efron je chladnokrevný sériový vrah Ted Bundy. V prvním traileru poznává své krvavé choutky a první oběti
Zdroj: Voltage Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Debutový trailer pro Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile konečně dorazil.

Kdo by to byl řekl, že jednou budeme zvědaví na výkon Zaca Efrona v nějakém filmu. Za poslední období se ale ukázal v pozitivním světle a koneckonců, je to velký sympaťák (s čímž budou souhlasit zejména dámy, že?). Nejnověji se nám představil v debutových záběrech pro biografický thriller s názvem Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.

Snímek nám vypráví příběh o snad nejznámějším sériovém vrahovi z USA, Tedu Bundym. A ztvární ho právě Zac Efron, kterému to v této roli v záběrech níže skutečně sedí. Z prvního traileru máme dobré pocity a těšíme se hlavně na herecké výkony Efrona s nádhernou Lilly Collins.

Celý příběh bude vyprávěn z pohledu Bundyho přítelkyně Elizabeth Kloepfer. Ta celá léta absolutně netušila, že Bundy je ve skutečnosti brutální vrah. Nakonec ho však sama udala policii a až u soudu se dozvěděla strašnou a detailní pravdu o Bundyho vraždách. Nejděsivější však je, že snad všichni, kdo přišli s Bundym do kontaktu (a přežili), ho popisovali jako charismatického, okouzlujícího a slušného mladíka.

Kromě Efrona a Lilly uvidíme i Johna Malkoviche, Angelu Sarafyan, Jeffreyho Donovana, Grace Victorii Cox, Kayu Scodelario, Haleyho Joel Osmenta, Dylana Barkera, Jima Parsonse a Terryho Kinneyho. O režii se postaral Joe Berlinger, pro kterého půjde o první regulérní celovečerní film. Má však bohaté zkušenosti jako producent a hlavně režisér dokumentů. Datum premiéry zatím neznáme, ale určitě to bude už tento rok.

Domů
Sdílet
Diskuse