Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2019 16:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Chain lesklý jako parkety, kokain z Brazílie a hašiš z Indie. Azurit Kingdom je zpět a odpaluje rakety

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Novinka s názvem Rakety by mohla být předzvěstí nového alba v podání ostravského seskupení AK.

Kluci z AK v posledních letech servírují jeden projekt za druhým a obzvláště Sergei Barracuda patří mezi nejaktivnější české interprety vůbec. V minulém roce uzavřel svou ikonickou sérii sólových alb Pouliční ekonomická a vše nasvědčuje tomu, že 2019 bude patřit společnému albu ostravského seskupení.

Dokazuje to i skutečnost, že jsme se nyní dočkali nového singlu, na kterém spolupracovala právě trojice Sergei B., Pastor a DJ Bussy. Dostává název Rakety a podle očekávání se točí kolem hustle života obou raperů. Kluci si hrají se slovy, hlasem, efekty i rýmy a jednoduše přirovnávají svůj byznys k drahým věcem.

O hudební produkci se v tomto případě postaral Sergei a my se už nyní těšíme na další informace. Bohužel, v tomto případě jsme se nedočkali videoklipu, ale Azurit Kingdom nás vždy vizuály zásoboval poctivě, takže je určitě jen otázkou času, kdy se přihlásí o slovo i na YouTube. 

Domů
Sdílet
Diskuse