Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. února 2019 11:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Annet X střídá outfity a nálady v novém klipu

HUDBA
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka se připomíná novou skladbou, kterou doprovází vkusný klip.

Annet Charitonova vystupující pod uměleckým pseudonymem Annet X se hudbě sice nevěnuje dlouho, ale podařilo se jí pochopit, jakým směrem by se měla zpěvačka, resp. raperka v dnešní době ubírat. Při debutu ji ještě podpořil Ben Cristovao, ale dnes si již sama užívá dostatek pozornosti. A že si ji opravdu zaslouží, dokazuje aktuální novinkou s názvem MON AMI.

Chytlavá pěvecká záležitost přichází i s nápaditým videoklipem, kde můžeme vidět jak se při postupném otáčení 360stupňové kamery před objektivem střídala několik verzí Annet s různými náladami a outfity. Pochvalu si zaslouží režisér Tomáš Kasal a jeho tým, ale také hudební producent a raper Osama Verse-Atile z Glowsticks.

Budeme zvědaví, zda Annet naváže na úspěch singlů i celistvým počinem, i když v dnešní době se to dá bez problémů utáhnout i bez něj. Zatím nám dej v komentářích vědět, jak se ti líbí novinka.

Domů
Sdílet
Diskuse