Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2019 4:59
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Will Smith se ukazuje jako Džin v úchvatných záběrech pro Aladina. Okouzlí tě i krásná Jasmína

Will Smith se ukazuje jako Džin v úchvatných záběrech pro Aladina. Okouzlí tě i krásná Jasmína
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Aladin od režiséra Guye Ritchieho vypadá čím dál líp.

Disney na Super Bowlu neodhalilo nové záběry z Aladina ani Lvího krále. První jmenovaný však dostává nový teaser trailer (plnohodnotný trailer stále nedorazil), v němž konečně vidíme Willa Smithe v modrém. Ukázal se totiž jako Džin ve své pravé podobě. To však není všechno.

Viděli jsme zřejmě i Džafara, nádhernou Naomi Scott jako Jasmínu a v neposlední řadě záběry na město Agrabah. Vzhledem k Ritchieho stylu se nemůžeme dočkat hlavně akce ve městě. Snad se toho nebál a ukáže nám podobně šílené kousky jako v Artušovi. Nakonec, samotný animák, a tedy původní verze Aladina, tomu vůbec nebrání.

Připomeňme si, že v příběhu Aladina hlavní hrdina lampu využije k tomu, aby se dostal k princezně Jasmíně. Po jejím srdci ale touží i zrádný čaroděj jménem Džafar, kterého si ve snímku zahraje Marwan Kenzari.

Kromě výše vypsaných jmen ve filmu uvidíš herce jako Billy Magnussen, Nasim Pedrad, Numan Acar, Navid Negahban a další. Za režijní stránku filmu je zodpovědný Guy Ritchie. Ten se naposledy postaral o výborný dobrodružný snímek King Arthur: Legend of the Sword

Will Smith se podle vlastních slov snažil při provedení Džina vzdát poctu Robinu Williamsovi (Aladin z roku 1992), ale zároveň ukázat novodobou a unikátní verzi. Z prvních sekund to vypadá z hlediska dialogů nadějně, ale samotný Džin (Genie) vypadá v tom modrém CGI opravdu divně. Snad ho do premiéry ještě trošku upraví. Česká premiéra je aktuálně plánována na 23. května 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse