Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2019 15:37
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Lickitung, Bulbasaur a Pikachu jsou hvězdami vtipného traileru pro Detective Pikachu

Lickitung, Bulbasaur a Pikachu jsou hvězdami vtipného traileru pro Detective Pikachu
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejnovější televizní spot odhalil nového pokémona ve filmu.

Detective Pikachu dorazí do kin už v létě a my nebudeme lhát, opravdu se na něj těšíme. A proto z něj chceme vidět i víc než jen debutový trailer. Ještě než se dočkáme dalšího, můžeme se radovat alespoň z krátkého televizního spotu. Je plný dosud neviděných záběrů včetně detailního pohledu na Bulbasaura a pokračování scénky z Mr. Mimem.

V první řadě jsme však poprvé viděli Lickitunga. Zatím nevíme, jak velké role budou jednotliví pokémoni mít, ale předpokládáme, že jich uvidíme hodně, akorát jen na pár minut, aby se jich stihlo vystřídat dostatečné množství. V každém případě se již pracuje na dvojce, takže si tvůrci určitě nechávají nějaká esa v rukávu. A některým postačí pouze hlas Ryana Reynoldse, který se na Pikachua nesmírně hodí.

Pokud se chceš o filmu dozvědět více, například to, jaké pokémony už máme potvrzené, klikej sem. Kromě Justice Smithe uvidíme i Kathryn Newton (Big Little Lies) či Kena Watanabeho (Godzilla), přičemž o režii se postará Rob Letterman (Shark Tale). Pokud vše půjde, jak má, Pokémon: Detective Pikachu by do kin měl dorazit 10. května 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse