Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2019 16:03
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Netflix v březnu vydá kvalitnější verzi Expendables s mladšími herci a napínavější akcí

Netflix v březnu vydá kvalitnější verzi Expendables s mladšími herci a napínavější akcí
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pořádně nabité herecké seskupení zaútočí na drogové kartely už v březnu.

Netflix vydává jeden hit za druhým. Donedávna to platilo jen pro seriály, ale i jejich filmová divize si začíná mydlit ruce a sahat i po Oscarech. A co je pro ně důležitější, dokáží zaujmout miliony diváků.

Podařit by se jim to mohlo i v případě akčního Triple Frontier od režiséra J. C. Chandora, který se dlouhodobě věnoval natáčení reklam a v roce 2011 debutoval s celovečerním snímkem Margin Call, kde se v hlavních rolích objevili Kevin Spacey a Zachary Quinto.

Dále jsme od něho mohli vidět dobrodružné drama All Is Lost (2013) s Robertem Redfordem a kriminální drama A Most Violent Year (2013) s Oscarem Isaacem. Na scénáři Triple Frontier kromě J. C. Chandora pracoval i Mark Boal (Detroit, Zero Dark Thirty). Spolupráci s Isaacem si chtěl režisér zopakovat, a tak ho obsadil do hlavní role společně s dalšími špičkovými herci.

Nový trailer

Po drogovém kartelu půjde společně s Charliem Hunnamem (King Arthur: Legend of the Sword), Benem Affleckem (Argo, The Town, Batman vs. Superman), Pedrem Pascalem (Game of Thrones, Narcos), Oscarem Isaacem (Ex Machina, nová trilogie Star Wars), Garrettem Hedlundem (Tron: Legacy, Mudbound) a dalšími.

Jde o pořádně nabité herecké seskupení a my doufáme, že nepůjde jen o dobře vypadající, ale hloupoučký a klišé akční thriller. Ty trailery přece jen neohromily a osobně z toho mám zvláštní dojmy. Rád se však nechám překvapit, a to už 13. března, kdy bude snímek dostupný na Netflixu.

Špičkoví zabijáci vytvoří jednotku, která se pokusí okrást Gabriela Martina Lorea (Reynaldo Gallegos), jednoho z největších narkobaronů v Jižní Americe. Něco se však podělá, protože jednali podle neúplných informací a navíc za sebou nechali více těl, než plánovali.

Domů
Sdílet
Diskuse