Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2019 18:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias má platinu, Supreme představuje bicí i osvěžovač vzduchu

REFRESHER ČESKÝ RAP FRESHNEWS
Uložit Uložené

Uplynulých pár dní přineslo novinky, které opět probíral celý svět.

 

Nejnovější Freshnews si pro tebe připravila dvojice Andrea a Martin, kteří si opět nachystali zajímavé novinky ze světa hudby, filmů, módy i Česka. O suverénně největší rozruch se postaral 6ix9ine. Ten pomáhá policii objasnit všechny případy, v nichž byl obviněn, a když to takto půjde dál, na svobodu by se měl dostat už v lednu 2020. K tomu se však podrobněji ještě dostaneme.

S novinkami přichází i značka Supreme, která kromě oblečení přišla i s množstvím bizarních doplňků jako bicí, osvěžovač vzduchu ve tvaru koruny nebo rybářské návnady. Potěšíme fanoušky filmového Pikachu a na své si přijdou i ti, kteří neměli čas sledovat, co se stihlo odehrát u nás.

Připomenout si ještě můžeš nedělní Freshnews se Šajmem a Filipem a do pozornosti ještě dáváme i druhý díl Refresher Zimy, v rámci které jsme navštívili nádherné Vysoké Tatry, otestovali Grand Hotel Kempinski a vyřádili se ve sněhu.

Jako vždy, i dnes platí, že všechny zprávy jsme předtím rozebrali v článcích, takže se stačí v popisku videa prokliknout na link a dozvíš se více informací.

Domů
Sdílet
Diskuse