Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2019 8:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Eminem se mýlil. Všichni chtějí být jako Lil Pump a Lil Wayne

HUDBA
Uložit Uložené

Když Eminem rozdával dissy na každou stranu na albu Kamikaze, dostalo se i na Lil Pumpa za to, že imituje Lil Wayna. Teď tito dva vydávají společnou věc.

Když dělal Eminem loni rozruch s albem Kamikaze, vlna kritiky se dostala i na rapery nové vlny. Konkrétně dokonce jmenoval i Lil Pumpa a vyčítal mu, že společně s ostatními jsou jen imitacemi Lil Wayna. Šlo o skladbu The Ringer, kde si však množství výčitek našli i další.

Dnes se však stalo něco, co určitě ani samotný veterán z Detroitu nečekal. Sám Lil Wayne se totiž objevuje na jedné ze skladeb z Lil Pumpova druhého alba, které se mezi fanoušky dostává právě dnes. Jejich společná věc s názvem Be Like Me hned dostává i doprovodný vizuál a my budeme zvědaví, zda Eminem zareaguje. Přece jen, před pár desítkami hodin si vzpomněl i na Machine Gun Kellyho.

Obsah novinky asi není třeba nikomu přibližovat. Co se týče nového alba, dostává titul Harverd Dropout a najdeme na něm 16 skladeb. Skoro polovinu jsme však už měli možnost slyšet dříve.

 

Domů
Sdílet
Diskuse