Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
23. února 2019 13:30
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Taron Egerton se mění na mezinárodní superstar v traileru hudební biografie o Eltonu Johnovi

Taron Egerton se mění na mezinárodní superstar v traileru hudební biografie o Eltonu Johnovi
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Paramount Pictures zveřejnilo další novou ukázku z připravované biografie o Eltonu Johnovi.

Po úspěších loňských snímků A Star Is Born a Bohemian Rhapsody je jasné, že se divákům hudební dramata v poslední době ohromně líbí, čehož se pokusí využít i biografie s názvem Rocketman. A přestože má do premiéry ještě poměrně daleko, studio Paramount Pictures nám v krátkém časovém intervalu přineslo další novou ukázku, tentokrát v podobě traileru.

Snímek nám přiblíží neuvěřitelný život hudebníka Eltona Johna a ukáže jeho transformaci z plachého klavíristy jménem Reginald Dwight na mezinárodní superstar. Inspirativní příběh bude také obsahovat Eltonovy nejoblíbenější skladby, které pro film herec Taron Egerton nazpíval zcela sám.

A jak jsi mohl vidět ve výše přiloženém traileru, jeho zpěv vůbec není špatný, takže by nás mohl čekat skvělý filmový zážitek i v tomto směru. Rocketman navíc občas připomíná Bohemian Rhapsody, což by také mohlo ovlivňovat divácké návštěvnosti. Nám tak zbývá pouze doufat, že se dočkáme především kvalitní biografie.

Za režií stojí Dexter Fletcher (Eddie the Eagle, Bohemian Rhapsody), o scénář se postaral Lee Hall (Billy Elliot, War Horse) kromě Egertona si ve filmu zahraje i Jamie Bell, Bryce Dallas Howard, Richard Madden či Gemma Jones. Premiéra je u nás naplánována na 30. května 2019. Pro další informace klikej sem.

Rocketman
Rocketman Zdroj: Paramount Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse