Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2019 14:18
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Podle Jessicy Chastain uvidíme v It 2 nejkrvavější scénu v historii hororu

Podle Jessicy Chastain uvidíme v It 2 nejkrvavější scénu v historii hororu
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herečka se nedávno objevila v show Jimmyho Fallona, kde kromě propagace X-Men: Dark Phoenix navnadila i fanoušky It: Chapter Two.

Pokračování hororového hitu It z roku 2017 je v těchto chvílích natočené a na filmu se momentálně pracuje ve fázi postprodukce. Jak už jistě víš, druhý díl s názvem It: Chapter Two bude obsahovat převážně dospělé verze dětských členů Losers' Club z prvního filmu, mezi nimiž najdeme i Beverly Marsh v podání Jessicy Chastain.

Herečka se navíc nedávno objevila v show Jimmyho Fallona, kde kromě propagace komiksovky X-Men: Dark Phoenix pořádně navnadila i fanoušky, kteří se již nemohou dočkat dvojky It. „Řeknu něco, z čeho budu mít možná problémy. Mohl by to být spoiler, ale ve filmu je scéna, kterou někdo během natáčení označil za tu nejkrvavější v historii hororu,“ prozradila Chastain a dodala, že si i druhý den myla z očí falešnou krev.

Je možné, že uvidíme podobnou scénu jako v jednotce, když na Beverly vystříkla krev z umyvadla a pokryla celou koupelnu. Režisér Andy Muschietti dokonce nedávno zveřejnil i fotku (najdeš ji pod textem) se zkrvavenou Jessicou, která v ten den akorát dokončila natáčení. Klidně by tedy mohlo jít o scénu zmíněnou v rozhovoru s Fallonem. Nechme se překvapit.

Za režií It: Chapter Two stojí již zmíněný Muschietti a kromě Chastain uvidíme i herce jako Jamese McAvoye, Billa Skarsgårda, Billa Hadera, Sophii Lillis, Finn Wolfhard, Javier Bote, Jaeden Lieberher, James Ransone, Wyatt Oleff, Jack Dylan Grazer, Jeremy Ray Taylor, Chosen Jacobs, Andy Bean či Jay Ryan. Premiéra snímku je u nás naplánována na 5. září 2019 pokud se o ní chceš dozvědět více, klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse