Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2019 18:26
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Marvel údajně připravuje R rating verzi Bladea s Wesley Snipesem

Marvel údajně připravuje R rating verzi Bladea s Wesley Snipesem
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

My bychom rozhodně byli proti. A ty?

Blade z roku 1998 je dobře známou upírskou akční klasikou, na kterou navázala slušná dvojka (2002) a poměrně neuspokojivé třetí pokračování (2004). Od poslední části s Wesley Snipesem už uběhlo 15 let a pokračování bylo dlouhou dobu v nedohlednu. To by se ale mohlo konečně změnit.

Následující informace ber samozřejmě s rezervou, ale podle zdrojů portálu Movieweb se v současné době pracuje na pořádně krvavém „erku“, ve kterém si roli Bladea znovu zahraje starý dobrý Wesley Snipes.

Neznámý projekt má už dokonce údajně vlastní scénář, který se příběhově zaměřuje na Bladea trénujícího svou dceru. Právě ona by mohla po svém otci převzít pochodeň filmového zabijáka upírů. Této nové a zatím nepotvrzené informaci by relevantnost mohla dodat i loňská slova samotného představitele Bladea.

Wesley Snipes totiž loni mluvil o dvojici bladeovských projektů od Marvelu, přičemž dodal, že minulé filmy lze oproti tomu, co dokáží vytvořit nyní, označit dětskou hru.

Představa Wesleyho Snipese sekajícího nepřátele na malé kousky zní sice úžasně, ale abychom nebyli nakonec zklamáni, raději si počkáme na oficiální vyjádření studia.

Domů
Sdílet
Diskuse