Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2019 10:12
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

10 nejkrásnějších kabelek pod 1000 korun

MÓDA ZARA
Uložit Uložené

Pěkná kabelka nemusí stát to, co ojetá Fabie.

Před časem jsme ti přinesli článek o nejvyhledávanějších kabelkách letošního roku. Některé z luxusních kousků však byly opatřeny cenovkou přesahující průměrnou měsíční mzdu v Česku.

Oblečení a doplňky však vůbec nemusí disponovat visačkami s čtyřmístnou cenovkou, rozhodli jsme se tím pádem vybrat deset nejzajímavějších dámských kabelek, které si může dovolit skoro každý. Ani jeden z následujících kousků vycházejících z aktuálních trendů nepřesáhl hranici 1000 korun.

Kabelka s dřevěným uchem (999 Kč)

Jedním z největších aktuálních trendů při výrobě dámských kabelek jsou přírodní materiály, například dřevo. Kabelky s dřevěným uchem jsou posledním výstřelkem módy, kterým neurazíš přírodu a nadchneš své blízké.

10 top budgetovky kabelky
10 top budgetovky kabelky Zdroj: Zara

Kulatá kabelka ze dřeva (799 Kč)

U dřeva ještě chvíli zůstaneme. Tentokrát tvoří ornament z drobných dřevěných komponentů samotný povrch, respektive jeho schránku. Uvnitř se nachází pytlíček, který můžeš kdykoliv vyndat a využívat kabelku i bez něj.

10 top budgetovky kabelky
10 top budgetovky kabelky Zdroj: Mango

Kabelka s třásněmi (899 Kč)

Kovbojsky laděné doplňky jsou v posledních letech více než populární, třásně jsou tím pádem také již delší dobu v kurzu. Ve více vrstvách působí přímo až luxusním dojmem, pro ozvláštnění elegantního outfitu je tato kabelka jako stvořená.

10 top budgetovky kabelky
10 top budgetovky kabelky Zdroj: H&M

Luxusní kabelka (899 Kč)

Kabelka ve vínově červené barvě s béžovým vnitřkem a kovovými zlatými prvky zaujme už na první pohled. Svým designem se bez problémů může rovnat kabelkám od luxusních značek.

10 top budgetovky kabelky
10 top budgetovky kabelky Zdroj: H&M

Bambusová kabelka (999 Kč)

K přírodním materiálům se vrátíme opět, tentokrát ale budeme hovořit o bambusových prvcích. Kromě oušek z této exotické rostliny však zaujme zejména originálním zaplétaným povrchem s pořádně dlouhými odstávajícími třásněmi.

10 top budgetovky kabelky
10 top budgetovky kabelky Zdroj: Zara
Domů
Sdílet
Diskuse