Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2019 17:12
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Captain Marvel vystřídá Iron Mana a Captaina Americu. Po Endgame povede Avengery i MCU

Captain Marvel vystřídá Iron Mana a Captaina Americu. Po Endgame povede Avengery i MCU
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Šéf Marvel Studios Kevin Feige potvrdil to, co jsme již nějakou dobu očekávali.

Nebylo to až tak dávno, co jsme v jednom z našich článků naznačovali, že by se Captain Marvel mohla stát ústřední postavou fáze 4. Po premiéře jejího snímku, ve kterém nám ukázala svou obrovskou moc, už však nebylo pochyb o tom, že postava Brie Larson bude pro MCU opravdu důležitou. A to zejména v boji proti Thanosovi v komiksovce Avengers: Endgame.

Ta se nám navíc nedávno připomněla skvělým trailerem, na jehož konci jsme mohli vidět už i samotnou Captain Marvel. Zda ale v samotném filmu uvidíme smrt Iron Mana, Steva Rogerse nebo někoho jiného z původních Avengers, to momentálně netušíme. Šéf Marvel Studios Kevin Feige však potvrdil, že se postava Brie Larson již brzy ujme vedení celého tohoto filmového vesmíru.

Captain Marvel vystrieda Iron Mana a Captaina Americu. Po Endgame povedie Avengerov aj MCU
Captain Marvel vystrieda Iron Mana a Captaina Americu. Po Endgame povedie Avengerov aj MCU Zdroj: Marvel Studios

„Když jsme zjistili, že by Brie Larson mohla mít zájem o účast v našem světě, proběhlo několik setkání. Byla velkou fanynkou postavy Captain Marvel, přičemž jedním z vrcholů mé kariéry v Marvel Studios bylo právě její představení na Comic-Conu, kde vyšla na pódium a připojila se k téměř všem ostatním hercům z našich filmů. Stála v popředí, což bylo skvělou předzvěstí. A nejen toho, jak ji budou diváci obdivovat v roli Captain Marvel, ale i postavení její hrdinky v čele celého MCU.“

Snímek Avengers: Endgame režírují Joe a Anthony Russovi (Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War) a její premiéra je u nás naplánována na 25. dubna 2019. Pokud se chceš dozvědět vše podstatné o obsazení a příběhových teoriích, vstup do tohoto vlákna.

Anketa:
Bude podle tebe Captain Marvel oblíbeným lídrem mezi fanoušky?
Ano
Ne
Ano
46 %
1931 Hlasů
Ne
54 %
2263 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse