Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2019 20:49
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Wonder Woman 2 není pokračováním, ale samostatným filmem s naprosto odlišným příběhem

Wonder Woman 2 není pokračováním, ale samostatným filmem s naprosto odlišným příběhem
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Producent komiksovky Charles Roven se nedávno vyjádřil, že režisérka Patty Jenkins chystá něco víc než jen sequel.

I když natáčení Wonder Woman 1984 skončilo už koncem prosince, snímek v kinech uvidíme až v polovině roku 2020. Jediným DCEU zástupcem tohoto roku je totiž Shazam!, který dorazí již začátkem dubna, takže na pokračování Wonder Woman si prostě budeme muset ještě počkat.

Odteď však už o nadcházejícím dobrodružství s krásnou Amazonkou v podání Gal Gadot pravděpodobně nebudeme mluvit jako o pokračování, ale pouze jako o dalším filmu s postavou Wonder Woman. Tedy alespoň podle slov producenta Charlese Rovena (Wonder Woman, Justice League, Suicide Squad), který v nedávném rozhovoru přeřadil, že režisérka chystá něco víc než pokračování.

Wonder Woman
Wonder Woman Zdroj: Warner Bros.

„Patty Jenkins byla odhodlaná, že tento film by měl být další iterací Wonder Woman, nikoli pokračováním. A toto rozhodnutí rozhodně dodržela,“ dodal Roven. „Jde o zcela jiný časový rámec a vy zjistíte, co Diana / Wonder Woman vlastně v uplynulých letech dělala. Je to ale zcela odlišný příběh, ačkoli v rámci silných emocí, humoru a odvážných činů bude připomínat první film.“

Tato slova by navíc potvrzovala i vyjádření zdroje blízkého režisérce, který Wonder Woman 1984 přirovnává například k sérii o agentovi 007, kde máme tutéž postavu, ale zároveň řadu příběhů, které na sebe nenavazují. Těžko však říci, co to přesně znamená, jelikož o samotném ději stále moc nevíme. V této chvíli nám tedy nezbývá asi nic jiného, než čekat.

Komiksovka je momentálně v postprodukci a kromě samotné Gal Gadot si v ní zahráli i Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, Kristen Wiig (Barbara Ann Minerva / Cheetah) či Pedro Pascal. Wonder Woman 1984 uvidíme v našich kinech 4. června 2020. Pro více informací klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse