Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2019 22:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Messimu se za fenomenální hattrick klaněli i fanoušci soupeře. Argentinský génius zničehonic přeloboval brankáře Betisu

SPORT
Uložit Uložené

Argentinský hráč jednoduše nemá konkurenci.

Ve španělské La Lize byl dnes na programu zápas FC Barcelona proti Betisu Sevilla. Katalánci si v čele tabulky udržují komfortní náskok před Atléticem Madrid a dnes do Sevilly přicestovali s jasným cílem zvítězit.

Předpokládaný scénář se začal naplňovat už v prvním poločase. V 17. minutě si míč po faulu postavil na hranici šestnáctky Lionel Messi a brankáře Betisu Paua Lopéze sice poslal do správné strany, ale na střelu Argentince neměl nárok. Messi opět potvrdil svou extratřídu z přímých kopů a to ani zdaleka neřekl poslední slovo.

Messi 0:1

V nastaveném čase prvního poločasu Messi zakombinoval s Luisem Suárezem, ten mu poslal parádní přihrávku patičkou a Argentinec umístil míč do sítě. V druhém poločase se obraz hry moc nezměnil. Betis hrál s Barcelonou celkem otevřenou partii, na což doplatil po gólu Suáreze, který upravoval na 0:3.

Messi 0:2

Betis zareagoval jedním gólem v 82. minutě, kdy Lorén Morón snižoval na 1:3, avšak čekala nás ještě jedna velká paráda od Messiho. V 85. minutě se k němu dostal míč po rohovém kopu, on si zanalyzoval situaci a poslal ho parádním lobem za záda nic netušícího brankáře. V nastaveném čase dokonce Messi trefil tyčku.

Messi 1:4

O velkoleposti tohoto Argentince svědčí fakt, že fanoušci Betisu Sevilla mu po hattrickovém gólu prostě začali ve velkém tleskat za fotbalové mistrovství, které dnes opět předvedl.

Fanoušci Betisu

Domů
Sdílet
Diskuse