Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2019 13:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristianu Ronaldovi hrozí distanc ve čtvrtfinále Ligy mistrů. Může doplatit na provokativní oslavu

SPORT
Uložit Uložené

Portugalský hráč může doplatit na své gesto.

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo zřejmě doplatí na své chování poté, co hattrickem vyřadil Atlético Madrid z Ligy mistrů. V prvním zápase osmifinále vyhráli Španělé a trenér Diego Simeone triumf oslavoval pořádnou oslavou, když naznačil, jaké má „koule“. V pozápasovém rozhovoru vysvětlil, že na takové vítězství klub potřebuje právě „koule“, a tak vyprovokoval Cristiana Ronalda.


Ten už před odvetou sliboval comeback, což se nakonec naplnilo. Ronaldo se nechal na konci zápasu unést a vícekrát udělal gesto, kterým si ukazoval právě na oblast genitálií a parodoval Diega Simeoneho. Krátce po konci souboje se objevily spekulace, zda proti němu UEFA nerozjede za nevhodné chování vyšetřování, protože Simeone za své gesto dostal pokutu 20 tisíc eur. Tyto předpovědi se naplnily.

UEFA prohlásila, že za takové nepřípustné chování se bude muset Cristiano Ronaldo zúčastnit výslechu ve čtvrtek 21. března. Výsledkem vyšetřování přitom nemusí být jen pokuta, ale ve vzduchu visí i potenciální zákaz startu v prvním čtvrtfinálovém zápase proti Ajaxu. Není známo, jak nakonec slyšení dopadne, ale Ronaldo by mohl Juventusu citelně chybět.

Domů
Sdílet
Diskuse