Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2019 14:16
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Ralph Fiennes si chce ve Fantastických zvířatech znovu zahrát Voldemorta

Ralph Fiennes si chce ve Fantastických zvířatech znovu zahrát Voldemorta
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herec Ralph Fiennes prozradil, že k této postavě cítí jakousi náklonnost a rád by si ji zahrál znovu.

Temného čaroděje jménem Voldemort jistě nemusíme nijak blíže představovat. S touto postavou jsou filmoví fanoušci obeznámeni už od prvního dílu slavné série Harry Potter, ačkoli lidskou podobu nabrala až na konci čtvrtého dílu s podtitulem Ohnivý pohár. Od té doby však už Voldemorta neztvárňuje nikdo jiný než skvělý Ralph Fiennes.

A přestože jsou časy Harryho Pottera už dávno za námi a otěže nad čarodějnickým světem přebrala Fantastická zvířata, herec se v nedávném rozhovoru pro magazín The Express vyjádřil, že by si roli Voldemorta ještě někdy velmi rád zopakoval:

„Na návrat existuje řada variant, nebo ne? Jako například Fantastická zvířata a podobně. Cítím k Voldemortovi jakousi náklonnost, takže pokud by byl k dispozici svět, ve kterém by se tato postava mohla vrátit, udělal bych všechno proto, abych si mohl Voldemorta opět zahrát.“

Predstaviteľ Voldemorta by si úlohu temného čarodejníka veľmi rád zopakoval
Predstaviteľ Voldemorta by si úlohu temného čarodejníka veľmi rád zopakoval Zdroj: Warner Bros.

Fantastická zvířata mají za sebou momentálně dva filmy, které však ani zdaleka nedosahují kvalit série Harryho Pottera. Navíc Grindelwaldovy zločiny se odehrávaly pouze rok po narození Toma Riddla. Aby se tedy mohl v těchto snímcích objevit už jako Voldemort, musel by se příběh posunout o mnoho let dopředu. A v tom je další problém.

Jak totiž autorka knih J. K. Rowlingová dříve prozradila, série Fantastických zvířat by měla vyvrcholit druhou světovou válkou, během níž bude ale Tom Riddle stále teenagerem, což potenciální účast Fiennese v roli Voldemorta značně komplikuje. Možná se však najde nějaká jiná cesta, díky níž bychom mohli tohoto temného čaroděje znovu vidět na velkém plátně.

Domů
Sdílet
Diskuse