Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2019 21:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ed Sheeran, Foo Fighters, Post Malone a desítky dalších na festivalu Sziget 2019

HUDBA
Uložit Uložené

Vše nasvědčuje tomu, že festivalové léto bude v roce 2019 pro hudební fanoušky opravdu náročné.

Letošní festivalové léto bude opravdu nabité. Kromě množství multižánrových svátků z našich končin pod širým nebem nás čeká i pár zahraničních, kam se dá z Česka docela pohodlně a snadno dopravit.

Festival Sziget se každoročně koná na ostrově svobody přímo v srdci Budapešti a podobně jako minulé ročníky, i tento slibuje lineup, jaký mu může mnoho evropských metropolí závidět. Pravděpodobně největším lákadlem pro rok 2019 bude Ed Sheeran, ale mezi největší jména patří i Foo Fighters nebo Post Malone.

Těm budou sekundovat kapacity jako Twenty One Pilots, The 1975, The National nebo Martin Garrix. Své shows představí i James Blake, Mura Masa, Chvrches či Jungle, ale to není ani zdaleka vše a celý seznam vystupujících najdeš na oficiální stránce.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sziget Festival (@szigetofficial),

Organizátoři s oznamováním prestižních interpretů ještě ani náhodou neskončili, takže budeme zvědaví, co si pro desetitisíce návštěvníků ještě připraví. My jen doplníme, že Sziget 2019 se bude konat 7. - 13. srpna a lístky na celý festival nebo jednotlivé dny najdeš na tomto linku.

Na závěr přikládáme ještě oficiální facebookovou událost, kde se dozvíš všechny důležité aktuality.

Domů
Sdílet
Diskuse