Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2019 0:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Tupac a Biggie jsou legendami jen proto, že zemřeli. Jsem lepší než oni, prohlásil Kodak Black

HUDBA
Uložit Uložené

Americké rapové legendy Kodak Black trochu zesměšnil.

Raper Kodak Black nikdy netrpěl nedostatkem sebevědomí. Svědčí o tom mixtape s názvem Lil B.I.G Pac z roku 2016, kterým již tehdy vyvolal vlnu kontroverze, a v posledních týdnech se očividně opět dostal do nálady na porovnávání se s těmi nejlepšími rapery, jací kdy žili.

V rapové komunitě panuje všeobecná shoda, že Tupac a The Notorious B.I.G. patří na samotný vrchol a na trůnu pro nejlepšího rapového interpreta historie by klidně mohli sedět oba vedle sebe. V této konkurenci se neztratí ani jméno jako Nas, avšak Kodaka Black bys tam hledal jen velmi těžko. Jak upozornil Complex, jemu to však nevadí.


Pouze před pár dny prohlásil, že je nejtvrdším raperem na celé scéně a dělá tak dobrou hudbu, že si zaslouží být srovnáván s jmény jako Tupac a Biggie. Netrvalo dlouho, než se mu množství fanoušků vysmívalo, přičemž kritika se na něj sesunula nejen od hejterů, ale i od vlastních fanoušků. Můžeš uznávat svého dnešního oblíbence, ale sám sebe by k těm nejlepším z nejlepších zřejmě přirovnávat neměl.

Když si Kodak Black všiml, jak se mu lidé vysmáli, neustoupil a raději si zapnul livestream na Instagramu. Argumentoval, že on sám se může srovnávat s Tupacem a Biggem, protože je dokonce lepší než oni, vždyť žije přesně takový život, o jakém i rapuje. Svou tvorbu proto považuje za nejautentičtější. Prohlásil, že Tupac a Biggie se stali legendami jen proto, že zemřeli, jinak by na trůnu podle něj neseděli.

Své hejtery vyzval, aby si pustili jeho hudbu a sami posoudili, zda se nemůže rovnat s těmi nejlepšími, ale opět velmi nepochodil. Jako v mnoha jiných oblastech, i v rapu si musíš počkat na to, jak tě hodnotí kolegové z branže či kritici předtím, než se začneš prohlašovat za nejlepšího úplně sám. Namísto doživotní slávy se tak Kodakovi lidé jen smějí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený VladTV (@vladtv),

Domů
Sdílet
Diskuse