Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2019 14:10
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

V Avengers: Endgame bychom se mohli dočkat dalšího souboje mezi Hulkem a Thanosem

V Avengers: Endgame bychom se mohli dočkat dalšího souboje mezi Hulkem a Thanosem
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Odvetu bys s radostí přivítal i ty, nebo ne?

Pokud se už ani ty nemůžeš dočkat komiksovky Avengers: Endgame (což pravděpodobně nemůžeš) a pečlivě sleduješ všechny dostupné záběry, tak ti dozajista neunikla skutečnost, že tvůrci toho opravdu neprozrazují hodně. Právě naopak. Jejich hlavním cílem je totiž nepokazit nám překvapení, kterých v přibližně tříhodinovém filmu určitě nebude málo. Za to palec nahoru.

A přestože režiséři Joe a Anthony Russovi mohou ovlivnit tvorbu ukázek, s prodejem hraček už příliš nezmohou. I proto nám nyní prodej nových Funk Pop! figurek naznačil, že bychom se v Avengers: Endgame mohli dočkat odvety mezi Hulkem a Thanosem. V prvním kole v Infinity War zvítězil záporák, ale v tom druhém už to může být naopak.

Rozhodně si to alespoň mnozí přejí. Jak si můžeš všimnout v příspěvku výše, Hulk je opět ve své zelené podobě a zdobí ho i krásná nová uniforma, kterou jsme si mohli vychutnat již v oficiálním traileru. Abychom se ale netočili jen kolem hraček, zaměříme se i na postavu Wonga. Ta se od svého debutu v sólovce Doctora Strange stala ve fanouškovském táboře poměrně oblíbenou.

Po událostech v Infinity War však může být ještě důležitější. Strange je pryč a Wong je tak jedním z mála hrdinů, kteří jsou schopni ochránit The Sanctum v New Yorku se všemi jeho poklady. Mohl by ale v Avengers: Endgame dostat i titul Sorcerer Supreme? Podle jeho hereckého představitele Benedicta Wonga to není vyloučeno. Jeho odpověď na Redditu hovoří za všechno.

Benedict wong today in reddit AMA , pretty much super confirmed ? i believe that his name is in the bottom in endgame poster. from r/marvelstudios
Domů
Sdílet
Diskuse