Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2019 16:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Slovák rapuje v Supreme hadrech za 60 tisíc korun. Haterské komentáře a zrádci ho nezajímají

HUDBA
Uložit Uložené

ASIS je mladý zpěvák a raper, který sice nežije na Slovensku, ale teď vydává klip z Kysúc a uchází se o tvou přízeň.

Raperů už sice dávno (naštěstí) neroste jako hub po dešti, stále se však alespoň čas od času objeví někdo výraznější, kdo nás zaujme například náhledovým obrázkem videa.

Kvůli tomu jsi tu vlastně nyní i ty, ale alespoň máme možnost představit ti interpreta jménem ASIS, což znamená A Smile In Sadness.

Jde o Slováka žijícího ve Velké Británii, který se hudbě aktivně věnuje více než dva roky, tedy minimálně včetně aktivního vydávání svých skladeb na oficiální YouTube kanál. Původně začínal zpěvem, ke kterému později přidal rap. Pokud bychom se chtěli pokusit kategorizovat ho, má texty i tématy blíže k pomyslné nové vlně, obzvláště při poslední vydané věci, která spatřila světlo světa včera.

Dostává název P45 s podnázvem Kysuce Hypebeast Edition, kde ASIS kromě svého rapu předvádí i Supreme šatník včetně doplňků, které by chtěl vlastnit i tvůj kamarád v Thrasher mikině. My jsme autora skladby při této příležitosti oslovili a položili mu několik otázek, protože po prvním poslechu bylo i pro nás náročné utvořit si alespoň trochu objektivní názor.

Slovák má vo videoklipe Supreme za tisícky eur. Rapuje o krysách, zradcoch a hejterských komentároch
Slovák má vo videoklipe Supreme za tisícky eur. Rapuje o krysách, zradcoch a hejterských komentároch Zdroj: www.facebook.com

Jak jsme psali výše, na kanálu má již několik skladeb. Toto je však první věc, kde se rozhodl jít přes rap a módu jako v minulosti například košická HAHA Crew. Původně jsme si nebyli jisti, zda se snaží na tento trend poukázat parodií nebo se nakupování drahých kousků věnuje natolik, že je chtěl ukázat i v klipu.

„Hudbu ako takú beriem úplne vážne a chystám sa momentálne vydať rapový album.“  To všechno chce stihnout ASIS již brzy, ale ještě předtím se dočkáme několika videoklipů. Chce být zároveň multižánrový a věnuje se i tvorbě v angličtině.

Podobně jako tebe, i nás samozřejmě zajímalo, kolik za Supreme kousky ve videoklipu utratil: „Uff, no úplne presnú sumu ti nepoviem, ale tie vo videu boli čosi okolo 2000 libier,“ což je přibližně 60 tisíc korun.

ASIS myslí tvorbu opravdu vážně, a i když jsi o něm do dnešního dne pravděpodobně neslyšel, netají se tím, že by rád spolupracoval se známými hudebníky slovenské i české scény, dokonce už má na kontě dvě spolupráce, ale zároveň ambice do budoucna. „Nemusia to byť len raperi, no samozrejme aj medzi nimi mám svojich obľúbencov, s ktorými by som rád tvoril,“ dodává.

Už nyní chystá další track Ozveny, který bude o negativních zážitcích s lidmi. Pokud půjde vše podle představ a stihne se dokončit vizuál, výsledek uvidíš už nejbližší neděli.
 

Slovák má vo videoklipe Supreme za tisícky eur. Rapuje o krysách, zradcoch a hejterských komentároch
Slovák má vo videoklipe Supreme za tisícky eur. Rapuje o krysách, zradcoch a hejterských komentároch Zdroj: www.facebook.com
Domů
Sdílet
Diskuse