Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2019 16:17
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus je zpátky s novou skladbou. Žije pro rap, pořád točí cash a hudba je jeho fet

HUDBA
Uložit Uložené

Rytmus se vrací s novou hudbou bez jakéhokoliv avizování a hned tvorbou, která připomíná legendární projekt Bengoro.

Od vydání alba Krstný otec se Rytmus objevoval převážně na spolupracích známých kolegů, ale vlastní tvorbu na chvíli odsunul na druhou kolej, i když nám bylo vždy jasné, že na ni nezanevřel. Pokud jsi však pozorně poslouchal náš stále aktuální rozhovor, třetina Kontrafaktu v něm nejednou naznačila, že má chuť trávit čas ve studiu a tvořit nové věci, což se nyní stává realitou.

Bez jakéhokoliv avizování přichází Rytmus s novinkou Som s5, která je zároveň součástí nové série Bengorovky. Už po prvních tónech ti bude jasné, proč právě tento titul. Skladba totiž atmosférou i beatem od Acemana připomíná právě období kolem roku 2006, kdy spatřil světlo světa jeden z nejlepších rapových projektů historie slovenského rapu.

Více snad už dodávat nemusíme, užij si první singl po dlouhé přestávce a očekávej další věci. Již nyní nám je jasné, že rok 2019 bude po hudební stránce patřit i Rytmusovi a otázkou zůstává, jakým projektem to vyvrcholí.

Domů
Sdílet
Diskuse