Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2019 10:48
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Lil Waynův zápisník s původními ručně psanými texty z roku 1999 je na prodej za 250 tisíc dolarů

HUDBA
Uložit Uložené

Legendární raper už podal trestní oznámení na aukční společnost, která se snaží zbohatnout na jeho majetku.

Lil Wayne je rapová legenda, kterou představovat určitě nemusíme. V minulém roce vydal po delší odmlce a oplétačkách s Birdmanem pokračování ikonické série Tha Carter, kde dokázal své schopnosti obhájit. Nyní však dostal možnost zavzpomínat si na své začátky, a to prostřednictvím starého zápisníku, do kterého si psal texty, když měl 17 let.

Tento vzácný sešit z roku 1999 nyní vytáhla aukční síň Moments in Time, která ho prezentuje jako svůj majetek a chce za něj 250 tisíc dolarů. Toho si už všiml i samotný Lil Wayne a vyjadřuje i své znepokojení, dokonce za pomoci právníků.

Příběh starého zápisníku na texty je sice nejasný, podle dostupných informací z portálu TheSource našel zápisník jeden ze zaměstnanců firmy, která odkoupila auto od Cash Money. Jeho úkolem bylo Weezyho auto uklidit, našel v něm však klenot, který nabíral na hodnotě přímou úměrou se slávou amerického rapera.

Stejný zdroj ještě dodává, že se v něm nacházejí například texty skladeb We On Fire a I Feel ještě z dob skupiny Hot Boys a papírové stránky mají být poznamenány i hurikánem Katrina.

Podle stránky TMZ vzkazuje majitel aukční společnosti Gary Zimet Weezymu, že si bude muset za tuto část své historie zaplatit přesně tak, jako kdokoli jiný, na což však mají opační názor raperovi právníci. Tvrdí, že jde o ztracenou věc, které se Lil Wayne ve skutečnosti nikdy nevzdal, takže by mu ji měl nálezce vrátit. Dokážeš si tipnout, jak to celé dopadne?

Lil Waynov zápisník s pôvodnými ručne písanými textami z roku 1999 je na predaj za 220-tisíc eur
Lil Waynov zápisník s pôvodnými ručne písanými textami z roku 1999 je na predaj za 220-tisíc eur Zdroj: TMZ

Lil Waynov zápisník s pôvodnými ručne písanými textami z roku 1999 je na predaj za 220-tisíc eur
Lil Waynov zápisník s pôvodnými ručne písanými textami z roku 1999 je na predaj za 220-tisíc eur Zdroj: TMZ
Domů
Sdílet
Diskuse