Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2019 17:40
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Děsivý trailer pro Annabelle 3 ukazuje mnoho debilních postav, démony a scény, které tě v kině vykopnou ze sedačky

Děsivý trailer pro Annabelle 3 ukazuje mnoho debilních postav, démony a scény, které tě v kině vykopnou ze sedačky
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nebo aspoň tak si to představují autoři tohoto traileru.

V tomto článku se vrátíme do minulosti, kdy jsme chválili trailery, které byly skvělé a naopak, pustili se do těch slabých. A jelikož se níže můžeš podívat na první záběry pro Annabelle Comes Home (třetí díl spin-off série Conjuringu), tušíš, který případ nastane. Trailer jsem musel sledovat nadvakrát, protože jsem to intelektuálně po scéně, kdy se holčička přiznává, že se dotkla úplně všeho, fakt nedával.

Dostáváme se tedy zpět do bodu, kdy v desátém filmu z tohoto univerza manželé Warrenovi či jiná havěť nechává vraždící démonické panenky a předměty „schované“ v pokojíčku a ve skleněných skříňkách. Klíček od nich je pravděpodobně zavěšený u botníku, aby se ledajaká návštěva mohla přijít pohrát se zlem a peklem. Vždyť to dává smysl.

Samozřejmostí jsou dětské postavy, při kterých si scénáristé alespoň nemusí dělat starosti s tím, že jsou totálně vypatlané a nepřemýšlejí vůbec racionálně. Nakonec, jen díky primitivním postavám se takové scénáře a filmy vůbec dají natáčet. Asi jsem příliš tvrdý, ale poté, co vidíte horory typu Us, se na podobné hlouposti dívá jen velmi těžko.

Jumpscare tady, debilní postava tam, další jumpscare, další debilní postava, nějaká ta smrt, záhadné zmizení, odhalení zla, další jumpscare, který potřebuje 15 sekund na zvyšování napětí, abys v tom kině přece jen trošku poskočil ze sedačky... No a v tom momentě už Zuzka Plačková točí story, jaká je to super kino zábava a úžasný film. Takový Jordan Peel o tom může jen snít, protože jeho novinku Zuzka označila za pi*ovinu.
 

Annabelle 3 bude mít nepochybně úspěch jak u dětí, tak teenagerů, dospělých a jednoduše řečeno řadových, nenáročných diváků. Netřeba čekat nic úžasného, ale pokud si v kině užíváš béčkové horory s áčkovými rozpočty (v rámci žánru), svět Conjuring a nekonečné množství debilních rozhodnutí postav a triviálního scénáře, bude to film jako stvořený pro tebe.

Pokud jsi zvědavý, o čem přesně mluví děj, jaké postavy se vrátí a podobně, klikej na naše vlákno. Mám však pocit, že to je v těchto případech úplně jedno. Do kin se Annabelle Comes Home dostane 27. června.

Domů
Sdílet
Diskuse