Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2019 15:22
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Debutový trailer pro Jokera v podání Joaquina Phoenixe slibuje tragický příběh psychicky narušeného muže

Debutový trailer pro Jokera v podání Joaquina Phoenixe slibuje tragický příběh psychicky narušeného muže
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Čeká nás revoluční pohled na postavu Jokera?

Warner nám včera slíbil první teaser trailer pro očekávaného Jokera od režiséra Todda Phillipse (The Hangover, War Dogs), který se společně se Scottem Silverem (The Fighter, 8 Mile) postaral i o scénář. A skutečně jsme se ho i dočkali. V redakci jsme z něj nadšení a jsme přesvědčeni, že půjde o výjimečný film a netradiční pohled na Jokera jako takového.

Přesně takový přístup tato postava potřebovala a my jsme rádi, že dostává tak mnoho prostoru ve vlastním filmu. A vůbec tu není třeba mít ani toho Batmana. Samotný Joaquin Phoenix se do role doslova vžil a potvrdil to i jeho herecký kolega Marc Maron, jehož role ve filmu je zatím zahalena rouškou tajemství. Už od ohlášení castingu jsme byli z Joaquina nadšení. Jde o výjimečného herce a jsme přesvědčeni, že z jeho výkonu budeme slintat.

„Je to intimní a odvážný snímek s velmi specifickým rozsahem,“ dodal Maron. Herec se také přiznal, že byl vůči komiksovým a superhrdinským filmům skeptický, ale možnost objevit se ve společných scénách s Joaquinem Phoenixem a Robertem De Nirem si podle svých slov prostě nemohl nechat ujít. De Niro si zahraje populárního moderátora talk show, který bude hrát určitou roli v Arthurově psychologickém pádu a jeho následné přeměně v Jokera.

A přestože Maronovu postavu zatím neznáme, podle společných scén s Phoenixem a De Nirem můžeme předpokládat, že bude mít něco společného se zmíněnou talk show. Marc Maron označil De Nira za velmi milého a práci s ním si opravdu pochvaloval, ale s Phoenixem to už bylo trochu složitější. Joaquin totiž zvolil cestu tzv. method acting a během natáčení vystoupil ze své postavy jen zřídka.

„Moc jsem s ním nemluvil, protože byl téměř vždy ponořen do role Jokera. Proto jsem si řekl, že ho nebudu obtěžovat. A je to v pořádku. Metody lidí přece musíte respektovat,“ uvedl Maron.

Kromě Marona, Phoenixe a De Nira si ve filmu zahraje také Zazie Beetz, Brett Cullen, Frances Conroy či Shea Whigham a jeho premiéra je u nás naplánována na 3. října 2019. Pro další informace klikej sem.

  
Debutový trailer pre Jokera v podaní Joaquina Phoenixa sľubuje tragický príbeh psychicky narušeného muža
Debutový trailer pre Jokera v podaní Joaquina Phoenixa sľubuje tragický príbeh psychicky narušeného muža
Domů
Sdílet
Diskuse