Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2019 21:35
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Po prvním sexu se změní úplně všechno. Novodobé Fifty Shades of Grey láká vysokoškolským životem plným erotiky

Po prvním sexu se změní úplně všechno. Novodobé Fifty Shades of Grey láká vysokoškolským životem plným erotiky
Zdroj: Aviron Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Máme tu fanoušky Anastasie a Christiana Greye z Fifty Shades of Grey, kteří dají podobnému námětu šanci?

Pokud nepatříš mezi fanoušky teenagerovské romantiky s dávkou erotického napětí, snímek After: Polibek půjde mimo tebe. Pokud tě ale filmy na styl Fifty Shades of Grey dostávají do varu, měl bys určitě zpozornět.

V příběhu vysokoškolského vztahu Tessy (Josephine Langford) a Hardina Scotta (Hero Fiennes Tiffin) proti sobě stojí dva protiklady. Nevinná panna Tessa je vzornou studentkou, zatímco Hardina všichni řadí do kategorie nebezpečných rebelů, z nichž nevzejde nic dobrého. Všichni ji samozřejmě varují, ale jak můžeš vidět v níže přiložené ukázce, mladá hrdinka svému protějšku podlehne.

Romantické drama After: Polibek bylo natočeno podle první části bestselleru spisovatelky Anny Todd. V případě finančního úspěchu bychom tedy mohli počítat s dalšími filmovými pokračováními. Kvalitativní se ale podle všeho dočkáme projektu na úrovni série Twilight či Fifty Shades of Grey, takže s uspokojením náročnějšího diváka zřejmě nelze počítat.

Pokud ti zní příjmení klíčové herecké představitelky Josephine Langford povědomě, možná jsi viděl populární seriál od Netflix 13 Reasons Why, kde si pro sebe hlavní roli ukradla její talentovaná sestra Katherine Langford.

Kromě hlavní dvojky se ve filmu objeví herci jako Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher, Meadow Williams, Jessica Barth či Samuel Larsen. Film režírovala Jenny Gage (dokument All This Panic) a česká premiéra je plánována na 11. dubna 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse