Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2019 14:39
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Lví král představuje v nostalgické ukázce Timona s Pumbou. Jak malého Simbu změní smrt otce?

Lví král představuje v nostalgické ukázce Timona s Pumbou. Jak malého Simbu změní smrt otce?
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na tuto novinku od Disney se náramně těšíme!

První ukázku z očekávané hrané verze slavného Lvího krále jsme viděli už koncem minulého roku. Už tehdy na nás tvůrci zapůsobili nostalgickými záběry, které každého nadšence animovaného originálu prostě chytily za srdce.

Jinak tomu není rozhodně ani v případě čerstvého traileru s famózní hudební složkou od génia jménem Hans Zimmer. Ukázka dává mimo jiné divákům do pozornosti scénu vyhnání malého Simby, čemuž předcházelo tragické úmrtí jeho otce Mufasy. V závěru upoutávky jsme se ale dočkali radostného zpěvu zábavné dvojice Timona a Pumba.

Režie filmu se ujal Jon Favreau (Iron Man, Kniha džunglí) a scénář napsal Jeff Nathanson (Terminál, Muži v černém 3, Piráti Karibiku: Salazarova pomsta). Pokud se již na novou disneyovky pořádně těšíš, doporučujeme ti čekání zkrátit našim článkem o deseti zajímavostech týkajících se původní animované verze.

Hlas Mufasovi znovu propůjčil slavný James Earl Jones a dále zaslechneme Donalda Glovera (postava Simby), Beyoncé (Nala), Setha Rogena (Pumba), Billyho Eichnera (Timon), Chiwetela Ejiofora (Scar) či Keegana-Michael Keye (kamarádi). Česko se Lvího krále dočká 18. července letošního roku. Více informací o této lákavé novince najdeš ve vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse