Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2019 16:08
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Johnny Depp je profesor s rakovinou, který kašle na pravidla a zbytek života stráví s drogami a sexem

Johnny Depp je profesor s rakovinou, který kašle na pravidla a zbytek života stráví s drogami a sexem
Zdroj: Saban Films / DirecTV Cinema
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ztrápený výraz a zakrvavené oči. Připrav se na Deppa v deprimující, ale i docela zábavné podobě.

Profesoru Richardovi (Johnny Depp) lékař oznámí, že mu zbývá přibližně půl roku života. Poslední měsíce se zákeřnou rakovinou se hlavní hrdina rozhodne strávit s pohárkem alkoholu v ruce a s cynickým postojem vůči každému ve svém okolí. Jistým způsobem postava Johnnyho Deppa připomíná uštěpačného Dr. House (Hugh Laurie).

Tedy až na to, že Dr. House měl alespoň nějaké zábrany. Profesor Richard se ale zbavuje všech společenských konvencí a užívá si každý den tak, jako by byl jeho posledním, a to včetně sexu s vdanou ženou.

Žánrově se bude snímek The Professor pohybovat nikde mezi dramatem a komedií, o čemž svědčí i výše přiložený trailer. Samotné téma filmu je sice deprimující a nešťastné, ale bláznivé Deppovo ztvárnění umírajícího hrdiny nám určitě přinese množství zábavy. V každém případě se dočkáme i nejedné dojemné scény.

Kromě hollywoodské hvězdy si ve filmu zahrají Zoey Deutch, Danny Huston, Rosemarie DeWitt, Siobhan Fallon Hogan, Linda Emond zda Megan Peta Hill. The Professor od režiséra Wayna Robertse (drama Katie Says Goodbye s Jimem Belushim) se do amerických kin dostane 17. května 2019. Česká premiéra nebyla dosud stanovena.

Domů
Sdílet
Diskuse