Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2019 16:57
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Dívka se po transplantaci srdce mění na původní majitelku. Hororový seriál od Netflixu je plný nechutných scén

Dívka se po transplantaci srdce mění na původní majitelku. Hororový seriál od Netflixu je plný nechutných scén
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ke zpříjemnění večerů by mohla být tato děsivá novinka jako stvořená.

S významným úspěchem streamovacích služeb se stále více známých filmových herců posouvá také k seriálům. 48letou Umu Thurman můžeš znát především z hitů Quentina Tarantina jako Kill Bill či Pulp Fiction. A představa zkušené Thurman v hororovém seriálu od Netflix nezní vůbec špatně.

První série Chambers se bude soustředit na mladáou dívku, které po infarktu transplantovali nové srdce. Její zájem o identitu a důvod náhlého úmrtí dárkyně ji přináší do temných zákoutí. Povaha hlavní hrdinky se mění a stále více připomíná osobu zesnulé dívky. Její matku Nancy v seriálu ztvárňuje právě zmiňovaná Uma Thurman.

Zápletka Chambers by mohla obstát prostřednictvím celovečerního filmu, ale zda bude dostatečně zajímavou i na seriálové zpracování, je zatím sporné. Hororové nadšence by ale novinka od Netflixu mohla určitě zaujmout. Mimo Umy Thurman v seriálu uvidíš herce jako Sivan Alyra Rose, Griffin Powell-Arcand, Nicholas Galitzine, Tony Goldwyn a další. 

Showrunnerkami seriálu se staly Akela Cooper a Leah Rachel. Druhá ze zmíněných se na Chambers dále podílela i z pozice scenáristky. Premiéra hororové novinky je naplánována na 26. dubna 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse