Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2019 17:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor tvrdí, že si těsně před soubojem s Khabibem zlomil nohu. Prý bojoval přes zranění

SPORT
Uložit Uložené

Ir je hrdý na svůj výkon, protože musel bojovat se zlomenou nohou.

Conor McGregor pokračuje ve své geniální marketingové kampani. Za poslední týdny dokázal zpropagovat vše možné od svého důchodu, návratu do MMA až po vlastní značku whiskey, ale nezapomněl ani na rasistickou urážku směrovanou na manželku Khabiba Nurmagomedova.

Mezitím ho stihli zatknout v Miami za to, že nad ránem rozbil mobil jednomu fanouškovi a pak mu ho ukradl. Jenže Conora tyto záležitosti zdánlivě vůbec netrápí.

Doporučeno
Conor McGregor vytrhl fanouškovi mobil z ruky a rozdupal ho. Policie zveřejnila kamerový záznam Conor McGregor vytrhl fanouškovi mobil z ruky a rozdupal ho. Policie zveřejnila kamerový záznam 11. dubna 2019 14:14

Aktuálně na Twitteru popisuje, jak si tři týdny před utkáním s Nurmagomedovem zlomil nohu. Zřejmě měl na mysli chodidlo, což muselo být nepříjemné, ale rozhodl se zápas nerušit a postavit se ruskému bojovníkovi navzdory poranění. Sám napsal, že se nevzdal, šel bojovat a nakonec rozdal poslední údery noci, když trefil Nurmagomedova bratra, na což je McGregor patřičně pyšný.

Svůj tweet zakončil slovy, že je hrdý na svůj výkon, hodně se díky zápasu naučil a tyto poznatky aplikoval na tréninky. Prý vše ukáže čas, takže nevíme, zda už opravdu nezačal promovat svůj nadcházející zápas v MMA, o kterém však nemáme žádné podrobnosti, nebo si jen z dlouhé chvíle utahuje ze všech na sociálních sítích.


Navíc, na ironickou poznámku a video, kde ho Khabib mlátí na podlaze, reagoval tak, že byl velmi spokojen se svou obranou, protože nedovolil úderům proniknout na obličej. A ba co víc, následující kolo samozřejmě vyhrál právě on.


Domů
Sdílet
Diskuse