Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2019 16:42
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Godzilla 2 ohromuje epickým trailerem. Připrav se na kolosální blockbuster roku s desítkami monster

Godzilla 2 ohromuje epickým trailerem. Připrav se na kolosální blockbuster roku s desítkami monster
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zillaaa!

Dnešní trailery nabitý den pokračuje. Po jemně erotickém seriálu Bonding od Netflixu a debutových záběrech z Gemini Man s Willem Smithem se můžeme radovat i z ukázky na Godzillu. King of the Monsters, jak zní podtitul dvojky, vypadá naprosto úžasně. Jednička se nám jakžtakž líbila, ale asi jako většina diváků, i my jsme si od ní slibovali více akce, monster a kolosálních záběrů.

Podle finálního traileru se zdá, že toto vše a ještě mnohem více nám pokračování skutečně nabídne. A to ještě na plátně stále nepobíhá King Kong. Jak nám prozrazují záběry níže, monstra a legendární tvorové se probouzejí všude po světě a bude jich pravděpodobně více než 20. Všichni přitom následují svého krále, Kinga Chidorah, trojhlavého draka oplývajícího enormní rychlostí a silou.


Pokud porazí jeho, zachrání planetu, která je souboji titánů zdevastovaná. Zdá se, že z se Godzilly stane kladný hrdina, se kterým budou vlády světa spolupracovat, aby se zachránily. Přítomné budou sympatické lidské postavy, přeživší z jedničky, epické akční sekvence a snad se vrátí i atmosférické záběry, kterých byla jednička plná. Zatím to však vypadá na kolosální blockbuster a my se nemůžeme dočkat, až ho uvidíme na stříbrném plátně.

Režíruje Michael Dougherty, autor hororových komedií Trick 'r Treat a Krampus. Ve snímku si zahrají Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Bradley Whitford a Charles Dance. Snímku se v kinech dočkáme 30. května 2019.

Godzilla 2 ohuruje epickým trailerom. Priprav sa na kolosálny blockbuster roka s desiatkami gigantických monštier
Godzilla 2 ohuruje epickým trailerom. Priprav sa na kolosálny blockbuster roka s desiatkami gigantických monštier Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse