Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2019 23:10
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Tajemné německé městečko v 2. sérii Dark odkrývá další děsivé záhady

Tajemné německé městečko v 2. sérii Dark odkrývá další děsivé záhady
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix vypustil první trailer k novým částem Dark.

První německý původní seriál od Netflixu sklidil poměrně pozitivní odezvu, a tak není divu, že se již brzy dočkáme nové série. Jeden z našich kolegů z redakce udělil sice Dark v recenzi jen mírně nadprůměrné hodnocení, ale jiní členové Filmkultu si seriál užili o kus víc.

Pokud patříš mezi milovníky napínavých a pořádně zamotaných příběhů, určitě bys měl dát tomuto seriálu šanci. Jeho děj nás nejprve zavedl do roku 2019, kdy jsme mohli sledovat zmizení dvou místních chlapců. Městečko Winden bylo následně zaplněno množstvím mrtvých ptáků a další prapodivné situace na sebe nenechaly dlouho čekat.

Druhá série Dark bude zjevně pokračovat ve stejném duchu a znovu můžeme očekávat pochmurnou atmosféru a vynikající práci s kamerou. Je třeba ale dodat, že při sledování seriálu budeš muset mít oči a uši na stopkách.

Vnímání složitého příběhu čtyř rodin ve třech časových obdobích nebylo v první sérii totiž vůbec jednoduché a podle všeho nás tvůrci opět zahrnou pořádně komplikovanou dějovou linií.

Pokud jsi už ale první sérii viděl, určitě dobře víš, o čem mluvíme. Za německým projektem i tentokrát stojí Beran bo Odar a Jantje Fires (kritiky oceněný thriller Who Am I). Nové epizody začne Netflix vysílat 2. června 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse