Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2019 10:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Neymar udeřil fanouška, když PSG prohrálo francouzský pohár. Měl ho jen natáčet na mobil

SPORT
Uložit Uložené

Brazilec musí popracovat na zvládání svých emocí.

Neymar přestoupil do PSG, aby si splnil sny o vítězství Zlatého míče pro nejlepšího hráče světa. Momentálně však nedokáže vyhrát ani Francouzský pohár proti klubu Stade Rennes, což má na něj očividně negativní vliv.

Po prodloužení finále poháru skončilo remízou 2:2, přičemž Neymar v zápase dokonce skóroval, a na programu byly penalty. Rennes přeměnilo všech 6 penalt, zatímco Nkunku z PSG v šesté sérii zaváhal, a tak bude moci PSG letos slavit pouze francouzský ligový titul.

Neymar prohru nesl těžce, což dokázal krátce po zápase. Fanoušci sledovali hráče odcházejících do šaten, jenže Brazilci se jeden chlapík nelíbil. Neymar se na něj ošklivě podíval, vzal mu mobil, kterým si hráče natáčel, a po chvíli mu rovnou vrazil pěstí.

Úder naštěstí nebyl silný a muže ani vážněji nezasáhl, ale na sociálních sítích se již rozběhla silná kritika fotbalistova chování. V PSG momentálně nepanuje nejlepší nálada a můžeme jen spekulovat, jaké změny budou majitelé a trenéři v letním přestupním období vyžadovat.

Domů
Sdílet
Diskuse