Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2019 10:25
Čas čtení 0:00
Dominik Čech

R. Kelly tvrdí, že prohrál svůj případ, protože neumí číst

HUDBA
Uložit Uložené

Jak byste prokázali, že neumíte číst?

Podle TMZ se právní tým kontroverzního rapera domnívá, že prohrál svůj případ, ve kterém byl obžalován ze sexuálního obtěžování šestnáctiletého, protože nedokázal pořádně číst.

Právníci Zaid Abdallah a Raeh Shalabi tvrdí, že Kelly „trpí poruchou učení, která nepříznivě ovlivňuje jeho schopnost číst, kterou díky ní v podstatě neovládá“.

Doporučeno
R. Kelly byl konečně zatčen. Obvinili ho v 10 případech násilného sexuálního obtěžování, hrozí mu 70 let za mřížemi R. Kelly byl konečně zatčen. Obvinili ho v 10 případech násilného sexuálního obtěžování, hrozí mu 70 let za mřížemi 23. února 2019 10:14

Právní dokumenty tvrdí, že autor hitů jako je Ignition nebo I Wish se neukázal při soudním slyšení, protože nedokázal dešifrovat, o čem se v předvolání k soudu píše. V té době navíc pobýval ve vězení Cook County kvůli neplacení alimentů.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lalo (@lalolikeme) on

Heather WIlliams, údajná oběť v nejnovějším soudním procesu, spor vyhrála. Tyto zprávy přišly záhy po tom, co byl Kelly na začátku roku opakovaně zažalován za sexuální zneužívání, při němž použil donucovací prostředky. Některé z těchto žalujících byly v době činu nezletilé.

Domů
Sdílet
Diskuse