Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2019 16:30
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Pikachu na Pidgeotovi honí Charizarda. Film s Pokémony dorazí do českých kin už příští týden

Pikachu na Pidgeotovi honí Charizarda. Film s Pokémony dorazí do českých kin už příští týden
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Každá postava, které se zhostí Ryan Reynolds, je prostě bláznivá.

Pikachu a Psyduck s hlavními postavami Timem a Lucy cestují autem, ale na Psyducka přicházejí jeho obvyklé bolesti hlavy, a proto musí hrdinové pustit uklidňující hudbu. Ta mu ale zjevně nestačí, a tak požádá Pikachua, aby mu masíroval nohy.

Pikachu bude dále dle traileru nucen utíkat před dračím ohněm Charizarda a podniknout další množství nebezpečných dobrodružství. I z toho důvodu si svou energii udržuje prostřednictvím obrovského množství kávy. Podle vlastních slov, nebo tedy slov Ryana Reynoldse, však není na kávě závislý a s kofeinem může skoncovat kdykoliv.

Dosud publikované materiály nám ukázaly, že ve snímku Detective Pikachu nebude nouze o množství starší i novější Pokémony. Velké představení ve filmu udělá zejména mocný Mewtwo. Tato zábavně působící novinka se nám už pomalu blíží do kin. Při rozhodování, zda se na ni vyplatí zakoupit lístek do kina, by ti mohly pomoci první reakce kritiků.

Podle Paula Shireyho z portálu Joblo by si film měli užít nejen znalci světa Pokémonů, ale také úplní zelenáči. Kromě toho vyzdvihl kvalitní práci s CGI a v neposlední řadě i Ryana Reynoldse, který propůjčil hlas malému Pikachuovi. Film režíroval Rob Letterman (Shark Tale, Goosebumps) a scénář napsal společně s Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy). Zdejší premiéra je plánována již na 9. května 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse