Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2019 12:28
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Přítelkyně Tekashiho 6ix9ine si dala vytetovat jeho tvář s duhovými vlasy a grillz, opět je internetu k smíchu

HUDBA
Uložit Uložené

Věrnost můžeš své polovičce projevit mnoha způsoby, Jade to však s Tekashim pravděpodobně myslí opravdu vážně.

Po celou dobu Tekashiho uvěznění se zprávy o jeho fyzickém i psychickém zdraví kromě právníků fanoušci dozvídají i prostřednictvím ženy jménem Jade, která se krátce před zatčením stala jeho přítelkyní. Veřejnost ji v lásce nemá, protože fandí Saře – matce dítěte duhového rapera.

Doporučeno
Američtí rapeři si utahují ze 6ix9ineovy přítelkyně. Nechala si vytetovat 69 a obarvit vlasy Američtí rapeři si utahují ze 6ix9ineovy přítelkyně. Nechala si vytetovat 69 a obarvit vlasy 9. prosince 2018 15:00

Jade však toho má se 6ix9ine relativně mnoho společného, protože i ona má v oblibě kontroverzi, obzvláště na sociálních sítích. Nyní své sledovatele překvapila dalším tetováním věnovaným svému příteli, tentokrát k číslu 69 přidává na druhu stranu hrudi i Tekashiho tvář. Už kvůli první permanentní vzpomínce na duhového Daniela si z ní dělalo srandu hodně raperů, kdoví, co přijde teď.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Just got Chris Brown tatted shit crazy ‍♀

Príspevok, ktorý zdieľa @ __ohsoyoujade,

Na detailnějším videu je ještě vidět, že nejde o černobílou záležitost, autor si dal záležet i na barevných vlasech a grillz.

Fanoušci jí tedy opět vyčítají, že je s Tekashim jen kvůli slávě a když se jednou raper dostane ven, rozejdou se. Otázkou zůstává, zda si skutečně Jade tímto tetováním pomohla, hlavně s přihlédnutím na okolnosti týkající se potenciálního nástupu do programu na ochranu svědků.

Možná jsme svědky dalšího důkazu, že 6ix9ine nemá v plánu tuto možnost od americké vlády využít. Případně se jednoduše Jade nezamyslela nad tím, že toto překvapení nemusí mít jen pozitivní dopad.

Doporučeno
Novinky v případu Tekashiho 6ix9ine: Je blíže k zářijovému propuštění a rapeři ho pořád dissují Novinky v případu Tekashiho 6ix9ine: Je blíže k zářijovému propuštění a rapeři ho pořád dissují 27. dubna 2019 12:23
Domů
Sdílet
Diskuse