Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2019 18:13
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Hrozivý Pennywise útočí v prvních záběrech z pokračování hororu It. Jeho pomsta bude bolestivá a krvavá

Hrozivý Pennywise útočí v prvních záběrech z pokračování hororu It. Jeho pomsta bude bolestivá a krvavá
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po dlouhém čekání tu máme konečně debutovou ukázku.

V roce 2017 jsi měl možnost poznat nejnovější filmovou adaptaci hororu Stephena Kinga s názvem It (To). V ní nás režisér Andy Muschietti (Mama) zavedl do městečka Derry, kde na děti z okolí útočil krvelačný klaun Pennywise. Ten byl sice koncem první části poražen, ale parta hrdinů si byla vědoma toho, že se za dalších 27 let vrátí.

Z roku 1989 se tedy přesouváme do roku 2016, kdy se klíčoví hrdinové musí opět spojit proti zlu jménem Pennywise. Postavy famózního a hrůzostrašného klauna se znovu chopil talentovaný švédský herec Bill Skarsgård, kterého jsi mohl vidět i v loňském seriálu Castle Rock.

Pomalý rozběh prvního traileru nás zpočátku překvapil, ale postupné budování strachu z neznámé stařenky se během krátké chvíle osvědčilo. No a samozřejmě s příchodem krvelačného klauna se už naše radost projevila v celém rozsahu. Druhý díl IT se pomalu blíží a my se už nového The Losers Club neumíme dočkat!

Ten za 27 filmových let pochopitelně dospěl, a proto se postav předešlých mladých hrdinů museli ujmout starší herci. Jmenovitě ve filmu uvidíme Jamese McAvoye, Jessicu Chastain, Billa Hadera, Jaye Ryana, Isaiah Mustafu, Jamese Ransona a Andyho Beana.

Mladé verze postav v It 2 ztvární předešlí herci, a tedy Jaeden Martell, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer a Wyatt Oleff. Česká premiéra je aktuálně plánovaná na 5. září 2019. Film znovu režíroval Andy Muschietti a scénář napsal Gary Dauberman (It, Annabelle 2). Více se o filmu dočteš v následujícím vlákně.

Hrozivý Pennywise v pokračovaní hororu It útočí prvým trailerom. Jeho pomsta bude bolestivá a krvavá
Hrozivý Pennywise v pokračovaní hororu It útočí prvým trailerom. Jeho pomsta bude bolestivá a krvavá Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse