Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2019 0:51
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Adam Driver seká hlavy a Bill Murray nešetří vulgarismy. Podívej se na nejlepší způsoby, jak vraždit zombíky

Adam Driver seká hlavy a Bill Murray nešetří vulgarismy. Podívej se na nejlepší způsoby, jak vraždit zombíky
Zdroj: Focus Features
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pravidlo číslo 1 – vyber si zbraň. Pravidlo číslo dvě –musíš mířit na hlavu.

Zombie apokalypsu jsme v rámci kinematografie zažili mnohokrát a také v humorné formě na styl Zombielandu. Tentokrát se ale komediálního zombie filmu ujme jeden z nejznámějších režisérů nezávislých filmů jménem Jim Jarmusch.

Znát od něj můžeš například akční drama Ghost Dog s Forestem Whitakerem nebo konverzační drama Coffee and Cigarettes s Robertem Benignim, Cate Blanchett či Stevem Buscemim.

Do hlavních rolí své příchozí novinky umístil Adama Drivera (s ním v roce 2016 spolupracoval na skvělém dramatu Paterson) známého z nové trilogie Star Wars a milovaného komika Billa Murrayho (který si mimochodem zahrál i v Zombielandu).

Mladá hollywoodská hvězda Driver a starý dobrý Murray nám v hororové komedii The Dead Don't Die ukáží, jakým způsobem co nejefektivněji zabíjet nemrtvé. Protože však jde o tvorbu Jima Jarmusche, určitě ve snímku kromě takové odlehčené zábavy můžeme čekat i množství zdařilých dialogů podaných režisérovou netradiční formou.

Mimo zmíněné dvojky si ve filmu zahrají herci jako Tilda Swinton, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Danny Glover, Selana Gomez, hudebník Iggy Pop či Tom Waits. Film má svou premiéru v USA naplánovanou na 14. června 2019. V Česku budou moci nového Jarmusche diváci vidět 4. července 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse