Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2019 20:47
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Putin po konci hokejového zápasu zakopl a upadl. Předtím však v exhibici nastřílel 8 branek

SPORT VLADIMIR PUTIN
Uložit Uložené

Ruský prezident si opět s chutí zastřílel.

Ruský prezident Vladimir Putin se pravidelně účastní hokejové exhibice ve městě Soči. Jinak tomu nebylo ani během soboty, kdy si Putin oblékl hokejovou výstroj a společně s ministrem obrany či bývalými hokejisty z NHL jako Pavel Bure či Vjačeslav Fetisov si zakličkovali a zastříleli.

Samozřejmě, tempo nebylo soutěžní a mělo jít o radost ze hry, kterou si Putin opravdu užil, protože dohromady nastřílel až 8 branek. Ruský prezident se však postaral o menší rozruch krátce po skončení zápasu, když se chystal poděkovat všem fanouškům na tribuně.

Putin si nevšiml červeného koberce, který byl položen na kraji ledové plochy, a tak o něj zakopl a spadl. Spoluhráči ho hned postavili na nohy a prezident okružní kolečko úspěšně dokončil, i když na sociálních sítích se hned rozběhla bujará diskuse o tom, jak celý pád probíhal.

Domů
Sdílet
Diskuse