Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2019 19:18
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Nejnovější verze iOS nebude podporovat starší iPhony. Patří ten tvůj mezi ně?

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Pro někoho nastal čas na investici do nového zařízení.

Za necelý měsíc tu máme konferenci WWDC 2019, kde společnost Apple představí několik zásadních novinek jako nové iPhony nebo iOS verze 13. S blížícím se datem se nám dostává postupně víc a víc utajených informací, některé jsou pravdivé, jiné naopak mylné.

Co se týče iOS 13, tak se dle všeho máš na co těšit. Dostane se ti lepších gest a multitaskingu. Pokud rád komunikuješ s ostatními, tak tě určitě potěší, že přibudou desítky nových emojis. Chybět nebude ani dlouho vytoužený dark mode pro lepší práci s telefonem během noci nebo horších světelných podmínek.

Přináší to však i negativní spekulace, dle francouzského blogu iPhoneSoft by měla společnost Apple nejnovější verzi iOS nabídnout pouze pro telefony iPhone 7 a jeho novější nástupce. Majitelé iPhone 5s, 6s, 6 a 6 Plus, SE a také iPad Air 1 a iPad Mini 2 budou muset v případě zájmu o i OS 13 zauvažovat o přechodu na novější zařízení.

Domů
Sdílet
Diskuse