Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2019 12:43
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Miley Cyrus odhaluje 5. sérii Black Mirror futuristickým trailerem

Miley Cyrus odhaluje 5. sérii Black Mirror futuristickým trailerem
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál se opět pouští do ostré kritiky společnosti.

Ještě před příchodem 5. série úspěšného seriálu Black Mirror jsme mohli vidět interaktivní drama Black Mirror: Bandersnatch, v němž diváci rozhodovali o krocích hlavního hrdinu (recenzi najdeš zde). Práce na snímku bohužel zdržely natáčení 3. série, ale s vydáním debutové upoutávky už konečně víme, že premiéra nových částí je prakticky za dveřmi.

Black Mirror se podle všeho bude nadále držet své originální koncepce, a tedy kritiky společnosti a moderních technologií, z nichž, jak je již z traileru zjevné, může lidem ze dne na den jednoduše přepnout. V záběrech jednotlivých epizod můžeš mimochodem pozorovat i známou zpěvačku Miley Cyrus. Ta svou účast v seriálu potvrdila ještě koncem minulého roku.

 

Čtvrtá série Black Mirror obsahovala několik skutečně vynikajících částí, ale i jednu slabší epizodu, které náš kolega z redakce udělil šest bodů z deseti. Celkově byl však v recenzi s poslední sérií více než spokojen.

Věřme tedy, že kreativní tým Charlieho Brookera nám i tentokrát připravil mimořádně originální a hrozivé části představující nepříliš příznivou předpověď naší možné budoucnosti. Premiéra páté série, která bude mít bohužel pouze 3 části, je naplánována na 5. červen 2019. Více informací o seriálu najdeš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse