Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2019 15:18
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Arnold Schwarzenegger a Linda Hamilton bojují proti nejnovějšímu modelu Terminátora v explozivním traileru pro Dark Fate

Arnold Schwarzenegger a Linda Hamilton bojují proti nejnovějšímu modelu Terminátora v explozivním traileru pro Dark Fate
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

He is back.

Vzhledem k tomu, že je Terminátor z budoucnosti, byl natolik ochotný, že nás 48 hodin před vypuštěním prvního traileru na svém Instagramu upozornil na blížící se debutovou upoutávku. Poslední Terminátor s podtitulem Genisys nedopadl moc dobře, a proto jsme po oznámení nové části od režiséra Tima Millera (Deadpool) doufali, že se Arnie tentokrát ukáže opět v nejlepší možné formě.

Podle otce série Jamese Camerona (dohlíží na produkci) se v rámci ztvárnění ženské hrdinky Lindy Hamilton od roku 1991 (Terminator 2: Judgment Day) nikdo nepřekonal. A tak bude moci 62letá představitelka Sarah Connor divákům ukázat, jak se to dělá. Nový Terminátor příběhově naváže na legendární dvojku (bude ignorovat ostatní části) a v průběhu potvrzené trilogie by měl předat štafetu dalším hercům.

Kromě Arnieho a Hamilton na place uvidíme i herečky Mackenzie Davis (Blade Runner 2049) či Natalii Reyes (Lady), ke kterým se přidá Gabriel Luna, Diego Boneta, Alicia Borrachero, Lorna Brown a další.

Scénář ke snímku napsali David Goyer (Batman Begins), Josh Friedman (pokračování Avatara) či Justin Rhodes. Šestého Terminátora (dějově třetího) v českých kinech uvidíme 31. října 2019. Více se o filmu dozvíš z tohoto vlákna.

Tvůrci nám dále nabídli pohled do zákulisí

A máme tu i první plakát

Arnold Schwarzenegger sa vracia v prvom traileri nového Terminátora ako vražedný stroj a nepriateľ ľudstva
Arnold Schwarzenegger sa vracia v prvom traileri nového Terminátora ako vražedný stroj a nepriateľ ľudstva Zdroj: HBO
Domů
Sdílet
Diskuse