Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. května 2019 14:56
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Separ je zbytečně vysoký čurák a Smart starší poloromáčik. Sleduj první graffiti vlog od KGB Crew

HUDBA
Uložit Uložené

První Smartův slibovaný vlog je na světě. Z režisérské nebo rybářské stoličky vypráví o svých youtubových plánech při malování s Remsem a Separem.

Smart nám už déle prostřednictvím svého Instagramu sliboval, že se kromě hudby začne aktivněji věnovat i vydávání videí, které by se měly točit kolem graffiti. Nyní jsme se dočkali prvního, ve kterém společně malují se Separem a Remsem. Jelikož jde o členy DMS, je ti snad jasné, že to celé je i o tupém humoru. 

V prostřizích ještě vidíme Smarta na rybářské, resp. režisérské stoličce, jak vysvětluje, proč se vlastně rozhodl natočit první vlog. Podle jeho slov bychom se měli dočkat i dalších, možná v nich bude ukazovat i to, jak dělá hudbu, zatím však nic neslibuje.

Během 15 minut budeš moci vidět, jak vznikla povedená díla členů KGB Crew a v žádném případě se nebudeš nudit. O video se postaral Ivo Mago, doprovodná hudba pochází od Smarta a my snad už můžeme prozradit, že se v dohledné době můžeš těšit na náš rozhovor s tímto producentem a po novém už i DJem a raperem z DMS.

Domů
Sdílet
Diskuse