Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2019 12:18
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Pixar odhaluje animák Onward a jeho fantasy svět plný elfů, jednorožců, mořských panen a draků

Pixar odhaluje animák Onward a jeho fantasy svět plný elfů, jednorožců, mořských panen a draků
Zdroj: Pixar
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Další pecka z dílny Pixaru? První teaser rozhodně vzbuzuje nemalá očekávání.

Režisér Dan Scanlon (Monsters University) nás v teaseru pro lákavou pixarovku Onward zavede do moderního fantasy města, které obývají všelijaké magické bytosti.

Kdysi byl tento svět plný magie a dobrodružství, ale tyto příběhy už jsou spíše jen příjemnými legendami a nikdo jim vlastně pořádně nevěří. Hlavními hrdiny budou dva teenagerští elfští bratři Ian (Tom Holland) a Barney (Chris Pratt) Lightfootovi. Ti se vydají na neobvyklou cestu, aby zjistili, zda ve světě ještě přece jen nezůstala špetka nějaké té magie.

Dalším postavičkám propůjčí hlasy i Octavia Spencer či Julia Louis-Dreyfus. První teaser vypadá opravdu lákavě. Pixar se vytasil s dalším originálním světem, do kterého bude radost se ponořit a který si nás maximálně podmaní.

Navíc se zdá, že nás tentokrát čeká něco na způsob animovaného road movie, kde nebudou kromě humoru chybět ani emoce. Animace je opět špičková a námět rozhodně vzbuzuje zvědavost. 

Budeme držet palce, ať se Pixaru podaří další přesný zásah. Jedno je však jisté. Tvůrci v rukou drží silné karty a nedokážeme si představit, co by se muselo stát, aby to Pixaru ani tentokrát nevyšlo. 

Počkejme si tedy na plnohodnotný trailer a hlavně na samotný film. Pixaru věříme a doufáme, že nám doručí originální, zábavnou i dojemnou pecku. Americká premiéra je stanovena na 6. března 2020.

Onward
Onward Zdroj: Pixar

Domů
Sdílet
Diskuse