Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2019 18:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nahrál úspěšný i hejtovaný hit Se Zbláznim, dnes pomáhá firmám s byznysem. Sleduj rozhovor s Johnym Machette

REFRESHER
Uložit Uložené

Jeho největší YouTube hit má 17 milionů views, on se však již dávno věnuje marketingovému poradenství.

Johny Machette je i v současnosti velmi aktivním člověkem na sociálních sítích. Jeho hitSe Zbláznim se jednak těšil obrovskému úspěchu, na té druhé sklidil i množství kritiky, obzvláště od lidí z branže.

Od vydání však již uplynulo více než 6 let a přestože remix pomohl Johnymu k obrovské slávě, dávno se neživí hudbou a koncerty s hudbou, kterou nesložil.

Dnes pomáhá komerčním společnostem s marketingem, dělá poradenství při kampaních a stará se o to, aby miliony určené k propagaci padly na úrodnou půdu.

My jsme ho i proto pozvali na delší rozhovor, kde nám vyprávěl, jak se s odstupem času na vydání skladby dívá, čemu se věnuje a jaký je jeho názor na influencery z pohledu člověka, který s nimi aktivně pracuje.

Vyprávěl nám, jak vnímá nekvalitní české youtubery a poodhalil vzorec, na jehož základě jsou známé osobnosti na Instagramu vypláceny. Za tisíc views na IG příbězích podle něj dostává influencer 8 až 12 eur. Více v samotném rozhovoru.

Domů
Sdílet
Diskuse