Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2019 11:57
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Brad Pitt se ve sci-fi Ad Astra vydává na Neptun, kde jeho otec Tommy Lee Jones pátral po mimozemšťanech

Brad Pitt se ve sci-fi Ad Astra vydává na Neptun, kde jeho otec Tommy Lee Jones pátral po mimozemšťanech
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

O herecké hvězdy má připravované sci-fi postaráno.

Slavný hollywoodský herec Brad Pitt ve snímku Ad Astra (z latiny „Ke hvězdám“) ztvárňuje odvážného vesmírného inženýra Roye McBridea. Ten se vydává na misi s nejistým koncem. Jeho otec, jehož ve filmu zosobňuje lety ověřený Tommy Lee Jones, se přibližně před dvaceti lety ztratil na planetě Neptun. Při pátrání po otci se však McBride dostane k odhalení nebezpečí ohrožujícího život na naší planetě.

O lákavě působícím sci-fi jsme psali naposledy v minulém roce, kdy jsme měli možnost nahlédnout na úplně první obrázek z filmu. Tehdy se ještě premiéra snímku plánovala na začátek tohoto roku, ale trailer byl stále v nedohlednu.

Teprve v roce 2018 naši redakci mimořádně zaujalo drama First Man s Ryanem Goslingem, které bylo nominováno na Oscara ve čtyřech kategoriích (odneslo si však pouze sošku za vizuální efekty). Je proto více než pravděpodobné, že se po zhlédnutí Ad Astra dostaneme i k porovnávání těchto dvou titulů, kde se hlavní hrdina vydává do kosmu. Nebo nás snad čeká nový Interstellar? Nechme se překvapit.

Kromě Brada Pitta a Tommyho Lee Jonese si ve filmu zahrají Donald Sutherland, Ruth Negga, Jamie Kennedy a další. O scénář a režii Ad Astra se postaral 50letý James Gray, režisér dobrodružného dramatu The Lost City of Z, kde jsi mohl vidět herce jako Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller či Tom Holland. Americká premiéra je plánována na 20. září 2019. Česká premiéra zatím nebyla stanovena.

Brad Pitt sa vydáva na planétu Neptún, kde jeho otec Tommy Lee Jones pátral po mimozemšťanoch
Brad Pitt sa vydáva na planétu Neptún, kde jeho otec Tommy Lee Jones pátral po mimozemšťanoch Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse