Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2019 17:34
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Samuel L. Jackson si myslí, že je černý James Bond. Vtipný trailer pro Shaft slibuje akci plnou hlášek

Samuel L. Jackson si myslí, že je černý James Bond. Vtipný trailer pro Shaft slibuje akci plnou hlášek
Zdroj: Warner Bros. Pictures / Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Shaft je tvrdší než kdykoliv předtím.

Pokud se k některému herci hodí vulgarismy, určitě to bude právě sympaťák Samuel L. Jackson, známý jako odborník na procítěné vyslovování „motherf*cker“. Nejnovější Shaft v sobě spojí trojitou generaci hrdinů, a tedy syna Johna Shafta III (Jessie Usher), Johna Shafta II (Samuel L. Jackson) a původního Johna Shafta (Richard Roundtree).

Nás bude samozřejmě zajímat zejména skvělý Samuel L. Jackson, který ztvárnil nebezpečného Shafta ve snímku z roku 2000. O jeho výjimečně zábavné pózy a hlášky nebude podle čerstvé upoutávky v této akční komedii vůbec nouze.

 

Shaft alias Samuel L. Jackson bude ke svému okolí opět mimořádně ostrý, a tím nemám na mysli pouze nepřátele, ale také rodinu a blízké. Zloduchům bez problém drtí jejich mužské partie, zpochybňuje heterosexuální orientaci svého syna, no a jak jsme již viděli v předešlé upoutávce, nemá také problém fyzicky napadnout ženu.

Pokud scenárista Kenya Barris (Girls Trip, Barbershop: The Next Cut) odvedl dobrou práci a nespoléhal se pouze na výraznou hlavní tvář filmu, mohlo by nás čekat docela zábavné překvapení. Režie filmu připadla na ramena Tima Storyho (Fantastic Four, Taxi) a ve filmu si dále zahrají Alexandra Shipp, Avan Jogia či Regina Hall. Premiéra v USA je plánována na 14. června 2019. Více info o Shaftovi najdeš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse