Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2019 20:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zachy: Taryho nesleduju, hate neřeším (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

Pusť si rozhovor s youtuberem Zachym, který nám prozradil více o své tvorbě, zájmech a názorech na působení influencerů.

 

Zachy je v současnosti snad jediným českým youtuberem, který se ve své tvorbě věnuje módě a zároveň zvyšuje povědomí i o kosmetice pro muže, resp. chlapce. I přesto, že se na střední školu chystá teprve nyní, ve své videích se snaží šířit informace, které by mohly být pro ostatní prospěšné.

Zároveň si dává záležet na vizuální stránce své tvorby, má za sebou spoustu zajímavých spoluprací s velkými značkami a dobře se orientuje v online světě. Ptali jsme se ho proto i na názory týkající se jiných tvůrců a mnoho dalšího.

Důležitou informací je, že toto video vychází na YouTube kanálu REFRESHER CZ, na který budeme od teď aktivně přidávat videoobsah týkající se Česka. Rozhovory, ankety z ulic, Freshnews ale i další nové formáty si budeš moci užít stejně, avšak na nové platformě.

Domů
Sdílet
Diskuse