Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2019 17:35
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Ronaldo je předvolán k soudu kvůli obvinění ze znásilnění

SPORT
Uložit Uložené

Případ z roku 2009 se táhne dodnes.

Cristiano Ronaldo musí čelit obvinění ze znásilnění, informuje TMZ. Proti němu totiž stojí žalobkyně Kathryn Mayorga a její tým právníků, kteří již hvězdnému fotbalistovi stihli doručit i předvolání, čímž celý soudní proces o 200 000 dolarů může začít.

Ronaldo už jednou proti Kathryn málem u soudu stál, když na něj podala trestní oznámení u státního soudu v Nevadě, to však bylo později staženo. 

Doporučeno
Obvinění Cristiana Ronalda ze znásilnění nabírá na obrátkách. Na povrch vypluly nové informace Obvinění Cristiana Ronalda ze znásilnění nabírá na obrátkách. Na povrch vypluly nové informace 1. prosince 2018 13:44

Kathryn Mayorga tvrdí, že ji Ronaldo znásilnil v hotelovém pokoji v Las Vegas po dlouhé noci na divoké party – ještě v roce 2009. Na trestní oznámení sice nenapsala Ronaldovo jméno, ale přece si jen vyžádala vzorky DNA.

Žena následně tvrdí, že od Ronalda získala 375 000 dolarů za umlčení, přesto táhne fotbalistu k soudu. Cristiano již v roce 2018 popřel všechna obvinění. Znásilnění by se prý nikdy nedopustil a také nechce mít nic společného s lidmi, kteří se živí na jeho úkor.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Domů
Sdílet
Diskuse