Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2019 11:35
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Angry Birds si v pokračování hrají na Mission: Impossible a společně s prasátky bojují proti nepřátelům

Angry Birds si v pokračování hrají na Mission: Impossible a společně s prasátky bojují proti nepřátelům
Zdroj: Sony Pictures Releasing
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V druhé části budou muset ptáci a prasata spojit síly.

Hrál jsi už The Angry Birds? Pokud ne, určitě jsi o této známé mobilní hře alespoň někdy zaslechl. Úspěšní naštvaní ptáci se v roce 2016 dočkali pocty v podobě animovaného celovečerního filmu, který však nebyl žádným zázrakem a obecně ho můžeme řadit do kategorie průměrných snímků.

Studio Sony se ale rozhodlo, že nám i tak naservíruje další chod. Druhé části bývají málokdy kvalitnější než úvodní filmy, ale v tomto případě doufáme, že půjde o výjimku potvrzující pravidlo, protože v případě poklesu kvality by se snad na nové Angry Birds nevyplatilo zajít ani do kina.

Upoutávka se snaží diváky zlákat na několik humorných scén, ale v konečném důsledku nám neukázala nic, co jsme ještě v animovaném žánru neviděli. To však neznamená, že bychom se při vypnutí mozku nemohli u tohoto animáku docela slušně pobavit. Animovaný hit na styl Lvího krále či prvních dvou Shreků však samozřejmě neočekávej.

Postavám znovu propůjčí hlasy herci jako Jason Sudeikis (postava Reda), Josh Gad (Chuck), Danny McBride (Bomb), Bill Hader (Leonard/kráľ Mudbeard) či Peter Dinklage (Mighty Eagle). Ve druhé části ale uslyšíš i nováčky, jako například Nicki Minaj. Česká premiéra je plánována na 29. srpna 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse